У ФОКУСУ

ново - internet.edu.rs

153-mrezni-sistemi-biblioteka

ново - internet.co.rs

МЕДИЈИ О НАМА

интерет портал

   

Е- ТЕАТАР

ИНТЕРНЕТ ПРИЈАТЕЉИ

 

Наши блогери

Пратите нас

Интелектуална својина и Интернет 2018

Правни факултет Универзитета у Београду уз подршку Фондације „Регистар националног интернет домена Србије“ (РНИДС), организује конференцију „Интелектуална својина и Интернет 2018“, 11. јуна 2018. на Правном факултету (Булевар краља Александра 67, Београд), са почетком у 10.30. 

Конференција се организује већ четврти пут за редом, а ове године биће речи о бројним актуелним темама у области ауторског права, интернет домена, онлајн садржаја и нових технологија. Први део конференције посвећен је случајевима суспензије назива интернет домена и техникама за решавања спорова поводом регистрације домена. Говориће се и о могућностима за примену blockchain технологија у ауторском праву, и блокирању приступа веб сајтовима због повреде ауторског права. Отворена наука и ауторско право, ауторскоправни аспекти дигитализације културне баштине и трговина на друштвеним мрежама изван дистрибутивних канала произвођача – такође су теме овогодишње конференције.

Пријава за присуство конференцији је обавезна због ограниченог броја места. Сви заинтересовани могу да се пријаве електронском поштом на адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., најкасније до 10. јуна 2018.