У ФОКУСУ

ново - internet.edu.rs

153-mrezni-sistemi-biblioteka

ново - internet.co.rs

МЕДИЈИ О НАМА

интерет портал

   

Е- ТЕАТАР

ИНТЕРНЕТ ПРИЈАТЕЉИ

 

Наши блогери

Пратите нас

Обран овогодишњи WEB КАЈМАК

ДОМАЋИНСКО је  традиционално породично окупљање чланова ИНтернет клуба је другог дана Ускрса, када се уз доделу признања, дружење по старим обичајима и припрему за нове подухвате. Ове године је настављена традиција награде  WEB ДОМАЋИНИ -  коју од 2001. године ИНтернет клуб додељује најзаслужнијим трудбеницима на Интернет пољу код нас који својим радом у ову област уносе све одлике домаћинског пословања и бриге за очување традиционалних вредности на новом медију. Награда је се састоји од плакете и до 2005. године качицом од килограма, а од тада 700 грама кајмака ради хомогенизације са стандардима ЕУ, да у овој "најбољој години у нашој историји"  то било - 250 грама. Како рече један угледни добитник ове награде, иначе професор на ФОН- у Београду, за многе од њих је кајмак  једина материјална награда у каријери.  WEB КАЈМАК ове обрали су КАТАРИНА МАРКОВИЋ као  WEB домаћица ,   Александра Сашка Манасијевић као WiFi глумица и Драган Р. Сајић као златни WEB ДОМАЋИН. 

Домаћин златни добротвор овогошњег гала скупа била ВИЛА ПАРК у Љигу. 

Са нама су били чланови Интернет клуба и драги гости из Љига, Мораваца, Звечана, Косовске Митровице, Београда, Врања, Дамаска, Базела, са Рудника, Горњег Мушића...

Нису били са нама они чланови који су физички у белом свету -  Немачкој, Мађарској, Аустралији и Америкци, али су и овај пут -  духом и Интернетом увек остајали са нама.

Други су нам прилазили и долазили и тако смо опстали. Остали смо да сачувамо наш дух, језик, писмо, баштину и памет на Интернету, али и у животу.

ЈОШ НАС ИМА !