У ФОКУСУ

ново - internet.edu.rs

153-mrezni-sistemi-biblioteka

ново - internet.co.rs

МЕДИЈИ О НАМА

интерет портал

   

Е- ТЕАТАР

ИНТЕРНЕТ ПРИЈАТЕЉИ

 

Наши блогери

Пратите нас

Добра пракса библиотека - БЕЗБЕДНОСТ НА ИНТЕРНЕТУ

Владан Арсић је новинар, публициста, писац романа са историјским и социјално ангажованим темама и један од осам сертификованих предавача МУП-а Србије, на тему наркоманије, педофилије, трговине људима, секти и интернет предатора. Као едукатор Фондације "Тијана Јурић" и Центра за едукацију и превенцију социјалне патологије "Доротеј", до сад је одржао преко 300 предавања и трибина широм Србије, едукујући, пре свега младе о безбедности , с акцентом на безбедно учествовање у виртуелном свету. 
Овој радионици присуствовали су ученици 6. разреда ОШ "Краљ Петар Први" у оквиру часа грађанско васпитање, корисници "Центра за смештај и боравак деце и омладине ометене у развоју Стари град" са васпитачима и полазници курса ИТ65+ . 
Заљнимљиво и веома уверљиво, Владан Арсић је присутнима открио какве опасности носи живот у савременом друштву, нарочито ако смо присутни на интернету. Уз неколико кратких филмова и одлично презентовану причу радионица је у потпуности дотакла сваког присутног и навела на размишљање.